Kevin Costner

Kevin Costner klar for Superman-rolle?

Det ryktes at Kevin Costner er aktuell for en nøkkelrolle i den kommende "Superman"-filmen.

I følge IMDbPro er det mulig at Kevin Costner er aktuell for en nøkkelrolle i "Superman"-filmen som er premiereklar i 2012. Det er enda ikke sikkert akkurat hvilken rolle han vil få, men det har vært nevnt at Supermanns far Jonathan Kent og Perry White er aktuelle karakterer for Costner.

Diane Kruger vil også inn i Superman-universet

Diane Kruger i forbindelse med lanseringen av Troja Det er også kjent at den tyske skuespilleren Diane Kruger er en av tre skuespillere som kjemper om den kvinnelige hovedrollen i den kommende "Superman"-filmen.

Diane Kruger, kjent fra blant annet " Inglorious Basterds", kjemper om jobben mot størrelser som Alice Eve og Rosamund Pike, melder filmbransjebladet Variety.

Alice Eve så vi sist i komedien " She's Out of My League" (2010) og " Sex and the City 2" (2010). Rosamund Pike har en merittliste som går langt tilbake, da hun spilte Bondbabe i " Die another day" i 2002. Videre hadde hun en av hovedrollene i " An Education" fra 2009.

Rollen de slåss om er ikke Lois Lane, men en annen foreløpig ikke kjent karakter, melder Variety videre.

Henry Cavill er den nye Supermann

STJERNELAG

Den nye "Superman"-filmen regisseres av Zack Snyder ("Watchmen" og "300"). Manus skrives av Christopher Nolan ("Inception") og David Goyer. Henry Cavill skal spille "Superman" i den nye filmen som får premiere i desember 2012.

Oppdatering: I følge Moviezine er rollen kvinnene sloss om skurken Ursa, og Lindsay Lohan skal også være aktuell for filmen. Diane Lane skal spille Clark Kents adoptivmor Martha Kent.

Kevin Costner er bekreftet for rollen som Papa Kent (Jonathan Kent), Clarks adoptivfar i den kommende "Supermann"-filmen.