Midnight in Paris

I det romantiske hjørnet...

Woody Allens kritikerroste kjærlighetshyllest til Paris har kinopremiere på fredag!

" Midnight in Paris" var åpningsfilmen til prestisjetunge filmfestivalen i Cannes 2011 og har generelt fått mye god omtale så langt.

I hovedrollene har Woody Allen fått med seg Owen Wilson som har rollen som Gil og Rachel McAdams som spiller hans forlovede Inez. De har blitt med Inez' foreldre til Paris, en reise som vil forandre livene til dem alle. Det blir snart klart at de alle har forskjellige forhåpninger for besøket. Inez er mest interessert i festing og shopping, mens hos Gil vekker Paris glemte minner, og han blir stadig mer overbevist om at den veien han valgte i livet ikke er riktig for ham. Turen til Paris setter mange spørsmål på spissen og snart er ingenting slik de var.

Woody Allen, Owen Wilson og Rachel McAdams åpner Cannes 2011 med Midnight in Paris

Fredag 17. juni kommer den romantiske komedien endelig på kino i Norge.

I tillegg til Wilson og McAdams finner vi også Marion Cotillard, kjent fra blant annet " Inception" og " La Vie en Rose", Michael Sheen som vi har sett i " Blood Diamond" og " Tron: Legacy" og Adrien Brody som har spilt i " The Pianist" og " King Kong", for å nevne noen.

Se traileren til "Midnight in Paris":

Lysten på mer romantikk?

Den romatiske komedien " Something Borrowed" med blant andre Kate Hudson i en av hovedrollene, har også kinopremiere på fredag.

Ginnifer Goodwin spiller Rachel som har suksess som advokat i prestisjefylt New York-firma. Hun er en generøs og lojal venn men desverre fortsatt singel, noe hennes bestevenninne Darcy (Kate Hudson) stadig vekk ikke kan la være å gnåle om. Men etter å ha feiret sin egen 30 års-dag ender den alltid så ordentlige Rachel i armene på på fyren hun har hatt ett godt øye til siden studietiden, Dex (Egglesfield), som av alle ting snart skal bli venninnen Darcys forlovede.

Se traileren til "Something Borrowed":