Rosie Huntington-Whiteley i Transformers 3

Her er den nye Transformers-baben

Arvtageren til Megan Fox!

Den britiske Victoria's Secret-modellen Rosie Huntington-Whiteley fyller skoene til Megan Fox som den kvinnelige hovedrollen i premiereklare " Transformers 3".

Rosie Huntington-Whiteley spiller Carly og Patrick Dempsey spiller Dylan i Transformers 3

I de to første Transformers-filmene er det Megan Fox som har spilt baben, i rollen som Sams ( Shia LaBeouf) ungdomskjæreste Mikaela.

Opprinnelig skulle Fox spille i alle de tre Transformers-filmene, men uoverensstemmelser med regissør Michael Bay førte til at hun ikke ble med på den tredje filmen. Dermed dukker det opp en ny jente i Sams liv: Carly, spilt av Huntington-Whiteley.

Megan Fox i Transformers

SE DEN SISTE TRAILEREN!

SKJØNNHET ER ALFA OG OMEGA

I likhet med Hungtington-Whiteley gjorde Fox sitt store gjennombrudd med " Transformers", riktignok med litt mer skuespillererfaring i bakhånd. Manglende erfaring som skuespiller er forøvrig ikke det viktigste for Hungtington-Whiteley når hun nå tar over etter Fox. Her er det babe-faktoren det dreier seg om - og der er Fox mye å leve opp til. Hun ble fort sammenlignet med Anglina Jolie og havnet raskt på toppen ulike kåringer, som FHMs "Sexiest Woman in the World" i 2009.

Les om alle Transformers-filmene

Men så er det heller ikke skuespill det handler om for Transformers-jentene, for igjen, her er det babe-faktoren som gjelder. I mai i år ble Hungtington-Whiteley kåret til klodens heiteste dame i Maxim Magazines populære "Hot 100"-liste, noe Megan Fox aldri har greid (hennes beste plassering er 2. plass i 2009).

Rosie Huntington-Whiteley i Transformers 3

Stem på din favoritt-karakter!