Avatar-oppfølgerne underveis

Ifølge "Avatar"-stjernen Sam Worthington er regissør og manusforfatter James Cameron i full gang med arbeidet på to oppfølgende Avatar-filmer.

James Cameron med kamera under innspillingen av Avatar – Jeg har snakket med ham, han har fortalt meg hva planene hans for historien er – og det er voldsomt, rett og slett monumentalt. Historiespennet er gedigent, jeg trengte en pause halvveis fordi jeg ble utslitt. Det var sinnssykt, men fantastisk. Det kommer til å bli strålende, sa Worthington i helgen.

" Avatar"-stjernen forklarer ifølge nettstedet Totalfilm at Cameron er i full gang med å skrive seg tilbake inn i filmens univers, og hva som skjedde før handlingen begynte – som rene bibelen.

– Han kommer ikke til å begynne før han overgår seg selv, og han har ingen hast. Det er slik han jobber; det er svært detaljert og vektig, sier Worthington – som gleder seg til å vende tilbake til Avatars verden selv.

– Jeg elsker det. Jeg ville gjort ti oppfølgerfilmer med Jim, så glad er jeg i å jobbe med ham. Han har ikke bare forandret karrieren min, men hele livet mitt som mann.

Sam Worthington som Jake Sully i Avatar