Mathias Myren & Helene Bergsholm i Få meg på, for faen

Suste inn på kinotoppen

Få meg på, for faen åpnet sterkt på kino, og topper listen over helgens mest sette film.

- Det viser også at norsk film har tillit hos kinopublikummet og vi håper dette er starten på en fantastisk filmhøst. Pikk-Alma ruler!, sier produsent Brede Hovland.

Jannicke Systad Jacobsens spillefilmdebut, " Få meg på, for faen", var nemlig filmen flest kinopublikummere valgte i helgen.

- Det føles helt fantastisk at så mange har funnet veien til kinosalene rundt omkring i landet denne helgen. Dette er rørende, gøy og veldig inspirerende!, sier Systad Jacobsen om premierehelgen.

Jentene fra Få meg på, for faen

I mai fikk den svært positiv omtale og pris for beste manus på TriBeCa-festivalen i New York. Og nå har altså filmen blitt varmt mottatt også av det norske kinopublikummet.

Den er allerede sett av nesten 40 000 publikummere, med førpremierer på 2458 besøkende og 36 740 besøkende første helgen. Dermed ble populære ” Biler 2” dyttet ned på 2. plass, etter to uker på toppen.

STOR PÅGANG

Filmen har gjennom hele helgen gått for fulle hus over hele landet, og flere av kinoene har måttet flytte den til større saler for å dekke etterspørselen.

Dette er en sterk åpning av en norsk film, som ikke i utgangspunktet ikke er drevet av kommersielle hensyn, og lover veldig godt for den norske filmhøsten.

Til helgen kommer " Hodejegerne" og forventningene står i taket.