Aksel Hennie som Roger Brown i filmatiseringen av Jo Nesbøs HODEJEGERNE

Fantastisk åpningshelg for Hodejegerne

Danker ut Få meg på, for faen.

Forrige uke kunne vi melde at Jannicke Systad Jacobsens spillefilmdebut, " Få meg på, for faen", hadde årets beste norske åpningshelg med nesten 37 000 besøkende.

Denne rekorden knuste "Hodejegerne" så det suste - Kinotoppen viser at actionthrilleren ble sett av over 104 000 publikummere i helgen! Med førpremierer har filmen solgt nesten 110 000 billetter.

Nikolaj Coster-Waldau og Synnøve Macody Lund (Clas Greve og Diana Brown) i Hodejegerne

NORSKE FILMER GJØR DET GODT

Sommeren er ofte tørketid for norske filmer, men de kommer sterkt tilbake denne høsten. I helgen hadde også hestefilmen " Til siste hinder" premiere, og nisjefilmen gjorde det godt med 8296 besøkende, 10 077 besøkende totalt med førpremierer. Tidligere nevnte "Få meg på, for faen" ligger på tredjeplass på Kinotoppen og har i alt blitt sett av over 75 000 publikummere - gratulerer!

Førstkommende onsdag har den etterlengtede og prisbelønte dramafilmen " Oslo, 31. august" premiere, og i helgen følger dokumentaren om den eksentriske kunstneren Hariton Pushwagner. Det blir spennende å se om vi kan få enda flere norske filmer i toppsjiktet av de mest besøkte filmene på kino.

Cabriolet av Pushwagner