Rupert Grint, Daniel Radcliffe og en teatralsk Emma Watson på New York-premieren

Hva skal Harry Potter-stjernene gjøre nå?

Harry Potter-stjernenes fremtid.

Harry Potter-eventyret er slutt! Hva skal de unge stjernene gjøre nå?

SER FORTSATT SPØKELSER

Hovedpersonen selv, Daniel Radcliffe, jobber nok med å velge roller som kan skille ham fra Potter-karakteren. Ved siden av å ta en del roller på teateret, som Broadway-musikalen "How to Succeed in Business Without Really Trying", spiller han i thrillerdramet " The Woman in Black".

Radcliffe portretterer den unge advokaten Arthur Kipps, som reiser til en avsidesliggende landsby for å ordne opp i en avdød klients papirer. Der oppdager han spøkelset til en forsmådd kvinne, som er lysten på hevn.. Filmen får amerikansk premiere 20. januar 2012, men er foreløpig ikke planlagt for norske kinoer.

Daniel Radcliffe i The Woman in Black

MED STORE NAVN

Skjønne Emma Watson har sikkert fått roller kastet etter seg, men hun har foreløpig to prosjekter. Den første filmen er det stjernespekkede dramaet " Marilyn Monroe - A Love Story", der Watson spiller mot Michelle Williams, Toby Jones og Judi Dench. Watson har rollen som garderobeassistenten Lucy i det spennende prosjektet som dekker interaksjonen mellom Sir Laurence Olivier og Marilyn Monroe under produksjonen av " Prinsen og korpiken". Filmen får norsk premiere 25. november.

Emma Watson i Marilyn Monroe - A Love Story

Watson skal også spille i det romantiske dramaet "The Perks of Being a Wallflower", som har amerikansk premiere en gang i 2012.

SPILLER I NORSK FILM

Rødtoppen Rupert Grint har flere prosjekter på gang, blant annet den norske filmen " Comrade"! Krigsfilmen regisseres av Petter Næss, og innehar skuespillere som Stig Henrik Hoff, Sondre K. Larsen og Kim Haugen. Vi vet ikke så mye om filmens handling, med Grint skal spille Robert Smith, og den får Norgespremiere i mars 2012.

Gjengen bak Into the White

Grint blir også å se i filmen om skihopperen Eddie "The Eagle" Edwards, der han spiller hovedrollen. "Eddie the Eagle" får britisk premiere i løpet av 2011. I tillegg har Grint to prosjekter som er i startfasen av produksjonen: "Cross Country" og "Wartime Wanderers", der han spiller Ernie Forrest.

FRA TROLLMENN TIL APER

Det blir spennende å se om Tom Felton klarer å løsrive seg fra rollen som slesk slemming. Allerede 12. august får vi se ham i actionfilmen " Rise of the Planet of the Apes", sammen med James Franco, Freida Pinto og Andy Serkis. Filmen utspiller seg i en mulig fremtid hvor et forskningsteams jakt på en kur for Alzheimers fører til at en gruppe aper utvikler en intelligens lik vår egen.

Tom Felton i Rise of the Planet of the Apes

I oktober blir Felton også å se i rollen som Patrick i skrekkfilmen " The Apparition".

Ellers er Bonnie Wright klar for dramafilmene "Geography of the Hapless Heart" og "The Philosopers", mens Matthew Lewis og Evanna Lynch tar en pause fra filmverdenen.