Ethan Hunt er tilbake!

Se ny trailer for "Mission: Impossible Ghost Protocol".

Seks år etter "Mission: Impossible III" er det klart for nye eventyr med Ethan Hunt!

"Mission: Impossible"-trilogien har vært en enormt populær filmserie, med en kanskje enda mer kjent filmmusikk. Serien har opphav i en TV-serie med samme navn, som ble sendt på TV i to perioder: 1966-1973 og 1988-1990.

Ethan Hunt (Tom Cruise) i Mission: Impossible 2

SLIK BEGYNTE DET...

"Expect the Impossible"

Gjennombruddsfilmen " Mission: Impossible" (1996) går ut på at den hemmelige agenten Ethan Hunt blir anklaget for kollegaenes død under et oppdrag, og må bryte seg inn i CIAs hvelv for å finne sannheten. I øvrige roller finner vi blant andre Ving Rhames som dataeksperten Litcher Stickell, Kristin Scott Thomas og Jon Voight.

"Expect the impossible again"

I " Mission: Impossible II" må Hunt og Litcher Stickell stoppe en berserk kjeltring fra å utføre sitt destruktive oppdrag - samtidig som Hunt har den vakre tyven Nyah Hall (Thandie Newton) i tankene.

I " Mission: Impossible III" har Hunt i utgangspunktet trukket seg tilbake som mentor og trener for kommende agenter, og funderer på å gifte seg med Julia (Michelle Monaghan). Idyllen sprekker naturligvis når Hunt blir kalt tilbake i tjeneste for å bekjempe sin tøffeste motstander noensinne - Owen Davian (Philip Seymour Hoffman).

Ethan Hunt (Tom Cruise) i Mission: Impossible III

"NO PLAN. NO BACKUP. NO CHOICE"

I " Mission: Impossible Ghost Protocol" beskyldes Ethan Hunt og teamet hans for terroristbombingen av Kreml. Hele organisasjonen han arbeider for avvikles når presidenten kort tid etter annonserer "Ghost Protocol". Uten noen ressurser eller forsterkninger til rådighet, må Ethan finne en måte å renvaske navnet til byrået sitt og forhindre et nytt terrorangrep. For å komplisere saken ytterligere tvinges Ethan ut på et farlig oppdrag sammen med andre tidligere agentkolleger på flukt fra myndighetene. Men han vet ingenting om deres personlige motivasjoner.

Paula Patton og Tom Cruise i Mission: Impossible - Ghost Protocol

Med seg har Tom Cruise et skuespillerteam av internasjonal klasse, med navn som Jeremy Renner, Simon Pegg (fra M:I III), Paula Patton, Josh Holloway (Lost), Anil Kapoor og svenske Michael Nyqvist.

Filmen får norgespremiere 27. januar 2012.