Quentin Tarantino i Takashi Miikes

Django Unchained er sluppet løs

Nytt om Tarantinos western-prosjekt.

Det er noen år siden vi så " Inglorious Basterds" (2009) på kino, og Quentin Tarantino er heldigvis i gang med et nytt prosjekt. I desember 2012 kommer westernfilmen " Django Unchained", som er inspirert av Sergio Corbuccis " Django" fra 1966.

Historien går som følger: Rancheieren Calvin Candie ( Leonardo DiCaprio) driver den grusomme klubben Candyland, hvor kvinner er sexslaver og menn utnyttes i dødskamper. På ranchen befinner også en sadistisk slavetrener seg, som er Candies høyre hånd.

Django ( Jamie Foxx) er en frigitt slave på hevntokt. Kona hans befinner seg på Candies gård, og sammen med den tyske dusørjegeren Dr. King Schultz ( Christoph Waltz) må Django kjempe mot slavedriverne. En kilde sier at filmen vil være en hevnfilm som tar opp rasisme på måter man aldri før har sett i en Hollywood-film.

Kerry Washington ryktes å være aktuell for Django Unchained
Kerry Washington ryktes å være aktuell for Django Unchained

CASTING PÅGÅR

Kevin Costner skulle ha rollen som slavetreneren, men måtte dessverre droppe ut av prosjektet. En erstatter er ikke klar. Kerry Washington ryktes i rollen som Djangos kone Broomhilda. Tarantino-yndlingen Samuel L. Jackson skal spille den ukjente rollen som Stephen, og vi får også se Michael Fassbender i en uidentifisert rolle.

Innspillingen er i gang, og foreløpig norsk premieredato er 4. januar 2013. I 2014 får vi også et gjensyn med The Bride og Elle Driver i "Kill Bill: Vol. 3".