Merida i Pixars Modig (Brave)

Ny, spennende Pixarfilm!

Se den ferske traileren til "Modig".

I august hadde " Biler 2" norgespremiere, og Pixar er nå i gang med å skape en ny eventyrfilm utover det vanlige. " Modig", eller "Brave" på engelsk, skal bli studioets første film med en kvinnelig protagonist. Synopsiset går som følger:

Siden oldtiden har historier om episke kamper og mystiske legender gått gjennom generasjoner på tvers av det robuste og mystiske skotske høylandet. I "Brave" tar en ny historie del i mystikken når modige Merida ( Kelly Macdonald) konfronterer tradisjon, skjebne og de tøffeste skapningene.

Merida i Pixars Modig (Brave)

Merida er en dyktig bueskytter, og er den initiativrike datteren til kong Fergus (Billy Connolly) og Queen Elinor ( Emma Thompson). Fast bestemt på å følge sin egen vei i livet, trosser Merida en gammel, hellig skikk som håndheves av landets opprørske herrer: den massive Lord MacGuffin (Kevin McKidd), tverre Lord Macintosh (Craig Ferguson) og gretne Lord Dingwall ( Robbie Coltrane).

Modig (Brave)

Meridas handlinger utløser ved en feiltakelse kaos og raseri i riket, og når hun vender seg til en eksentrisk gammel heks (Julie Walters) for hjelp, får hun innvilget et skjebnesvangert ønske. Den påfølgende faren tvinger Merida til å oppdage betydningen av sann tapperhet for å vende en dyrisk forbannelse før det er for sent.

Vi ser for oss en storslagen eventyrfilm med flott animasjon, og gleder oss til 24. august 2012!

Brave teaser