Michelle Williams som Marilyn Monroe i My week with Marilyn

Her er Marilyn Monroe

Se den ferske traileren til "My week with Marilyn"!

I januar er det duket for en ekte diva på norske lerreter. " My week with Marilyn" omhandler en uke i livet til Marilyn Monroe (Michelle Williamson), der hun slipper unna kaoset i Hollywood og omfavner det britiske liv med Colin Clark. Filmen er basert på Colin Clark's dagbøker.

Eddie Redmayne som Colin Clark, Dougray Scott som Arthur Miller og Michelle Williams som Marilyn Monroe i My Week with Marilyn

EN UKE I ET LIV

På forsommeren i 1956 får 23 år gamle Colin Clark jobb som assistent på settet til " The Prince and the Showgirl", filmen med Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh) og Marilyn Monroe i hovedrollene. Monroe kombinerte innspillingen med bryllupsreise med sin nye mann, dramatikeren Arthur Miller.

Nesten 40 år senere ble Clark's dagbok "The Prince, the Showgirl and me" utgitt, men en uke av dagboken var borte. Denne ble utgitt noen år senere som "My week with Marilyn '- og dette er historien om den uken.

Når Arthur Miller forlater England, er kysten klar for Colin til å introdusere Marilyn til noen av de britiske gleder; dette blir en idyllisk uke for Monroe som slipper unna arbeidsstress og Hollywoods mas og jag.

I filmen får vi blant annet se Judi Dench som Dame Sybil Thorndike og Emma Watson som garderobepiken Lucy. Nøyaktig premieredato er ikke satt.