Charlie Brown' Christmas Tales

Julefilmer på DVD og Blu-ray for barn

Få tips til gaver og underholdning med 2010s julefilmer for barn!

Hele ni nye julefilmer for barn kommer ut på hjemmekinoformat før jul.

Bratz Babys redder julen

Det er jul, og mormor tar med Bratz til kjøpesenteret hvor de kan hilse på nissen. Bratz hører julenissen forklare til sin sjef at han ikke kan levere som planlagt den dagen. Bratz tror det betyr at han ikke kan dele ut julegavene, og de bestemmer seg for å hjelpe nissen på Nordpolen. Det viser seg at senternissen er en tyv, og han kommer også til Nordpolen - for å stjele en julegave som skulle til barna på barnehjemmet. Det er opp til Bratz å stoppe han og redde julen! "Bratz Babyz redder julen" er ute på DVD fra 10. november.

Dora utforskeren - Doras jul

Sju år gamle Dora bor inni en datamaskin og sammen med apen Boots løser hun ulike problemer som dukker opp på deres vei. Dersom du følger Doras eventyr så får du hjelpe henne med å løse problemene med hjelp av sang, regnestykker eller ganske enkelt å fortelle henne hva hun skal gjøre. Hun kommer til å spørre deg om råd underveis. Sammen løser dere det på en morsom måte og kanskje lærer hun deg litt engelsk også. "Dora utforskeren - Doras jul" er ute på DVD fra 10. november.

Jakten på den forsvunne julenissen

Bisken fra Santa Buddies - Jakten på julehunden er tilbake i en helt ny og egen film! Når nissen og hans nye bestevenn Bisken oppdager at barna rundt i verden ikke bryr seg noe særlig om julen lengre, reiser de til New York for å gjøre noe med saken. Men når nissen mister hukommelsen er det opp til Bisken å redde både julen og julenissen. Med til å hjelpe seg har han to barn og en kul gjeng med snakkende hunder. Jakten på den forsvunne julenissen er ute på DVD og Blu-ray 10. desember.

Ane Viola Andreassen Semb i rollen som Prinsesse Fjellrose og Johan Tinus Austad Lindgren som Dreng i Julenatt i Blåfjell

Prinsesse Fjellrose har aldri vært utenfor fjellets trygge vegger. En dag skjer noe som forandrer alt: Fjellroses far Fjellkongen har fått Gråsynet, og hans tid går mot slutten. Hun får vite at Husfolkene har noe som kan gjøre syke friske. For å redde faren, må hun reise ut av Blåfjell. På den farefulle ferden blir hun klar over at ikke alle nisser er blå: Rødnissegutten Dreng viser Fjellrose til menneskegården, hvor Rødnissene bor i bondens låve. Men på tross av sine gode hensikter, setter Fjellroses eventyr nisser av alle luefarger i fare - og Blåfjells hemmelighet er truet. Julenatt i Blåfjell er ute på DVD og Blu-ray 17. desember, og går også på kino enkelte steder i landet i desember.

Flere julefilmutgivelser i desember:

Charlie Brown's Christmas Tales - Knøttene : DVD-en om Knøttene inneholder en rekke juleinspirerte animerte historier, og kom ut 3. desember.

A Muppets Christmas: Letters to Santa: Muppeten Gonzo mottar tre brev som er adressert til julenissen! Finn ut hvordan han finner den riktige mottakeren på DVD fra 10. desember.

Postmann Pat SPS: En flyvende julestrømpe Et barns jul: Dette er den første animerte versjonen av Dylan Thomas' "Et barns jul i Wales". En ung gutt spør bestefaren sin: "Hvordan var jula da du var liten?" Bestefars svar bringer frem en fantasiverden av de sjeldne. Ulver, havfruer, mirakler og magi venter den lille gutten. DVD-en kommer ut 10. desember.

Postmann Pat SPS: En flyvende julestrømpe: Postmann Pat er forfremmet til sjef på Spesialpakke-service, og har ett oppdrag: å levere alt, når som helst, hvor som helst. Her går det unna! DVD-en er ute 10. desember.