Gemma Arterton og Jeremy Renner i Hansel and Gretel: Witch Hunters

Første bildet fra Tommy Wirkolas Hollywood-eventyr

"Hansel and Gretel: Witch Hunters" tar form.

Det knyttes store forventninger til Tommy Wirkolas nye filmprosjekt " Hansel and Gretel: Witch Hunters", som har premiere i mars 2012. Endelig har det første bildet fra filmen kommet, avslørt av Entertainment Weekly, hvor vi får se heksejegerne Hansel ( Jeremy Renner) og Gretel ( Gemma Arterton).

Oppdatering: Filmen utsettes av Paramount - ny premieredato foreløpig ikke annonsert.

Altaværingens Hollywood-debut har i tillegg storheter som Peter Stormare og Famke Janssen på rollelisten, og et budsjett på svimlende 60 millioner dollar, det største budsjettet noensinne for en norsk regissør.

Stig Frode Henriksen i Død Snø

Fra lavbudsjett til Hollywood
Mye har skjedd siden nordmannens første film, " Kill Buljo", kom ut i 2007, en film som selveste Quentin Tarantino bet seg merke i og har nevnt i flere intervjuer. Men det var nok nazi-zombie-filmen " Død Snø" som for alvor satte Wirkola på kartet. Og takket være et overbevisende manus er han nå snart klar med sitt desidert største filmprosjekt hittil.

I filmen møter vi søskenparet Hansel og Gretel 15 år etter deres famøse rømningsstunt fra heksa i kakehuset. De har nå utviklet seg til dusørjegere med hekser som spesialfelt.

Kjenner vi Wirkola rett har vi både blod, gørr, humor og heidundrendes slashing i vente.

Vi gleder oss!