The Lake House-kollegaene Keanu Reeves og Sandra Bullock på premiere

Speed-paret gjenforent

Keanu Reeves og Sandra Bullock gjenforenes på film og tråkker på den romantiske gassen i «The Lake House».
Se bilder fra premieren her.

«The Lake House» er en nyinnspilling av den sørkoreanske «Il Mare». Og det er den første filmen siden «Speed» som gjenforener suksessparet Keanu Reeves og Sandra Bullock.

Pangstart
«Speed» gjorde underverker for både Reeves og Bullocks karrierer og markerte starten på et tolv år langt vennskap. De møttes på audition for filmen - Reeves var allerede ombord - Bullock skulle overbevise filmskaperne at hun var hans rette makker.

- Vi tenkte egentlig ikke på å jobbe sammen. Det hender vi spiser middag sammen, men da snakker vi aldri om våre neste prosjekter, sier Bullock til AP.

Siden «Speed» har de begge opplevd mye i sitt liv. Sandra Bullock giftet seg i fjor, mens Keanu Reeves opplevde både å få en dødfødt datter i 1999 og at moren til barnet, Jennifer Symes, døde i en bilulykke to år etter.

Tidsreise
Når de så bestemte seg for å spille i samme film igjen, skyldes det manusforfatter Paul Haggis som oversatte den sørkoreanske filmen til amerikansk. «The Lake House» handler om en ensom doktor som begynner å utveksle kjærlighetsbrev med den nåværende leieren av hennes elvehus. Etter hvert finner de ut at de faktisk lever to år fra hverandre, og at de aldri kan møtes?

Eller kan de det?

- Filmen har i hvert fall fått oss til å snakke enda mer sammen enn før, sier Keanu Reeves.

Flere nyheter finner du på Side2.