Total Recall

Nyinnspiller Total Recall

Den ultravoldelige sciencefiction-thrilleren fra 1990, "Total Recall" med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen, skal spilles inn på ny.

Det melder bransjebladet Hollywood Reporter, som kan opplyse at man allerede er i gang med å skrive manus. Filmstudioet Columbia Pictures sikret seg rettighetene til filmen i februar, og vil lage en nyinnspilling "tilpasset samtiden".

Det er ikke kjent hvem som er aktuell for hovedrollen i nyinnspillingen. I 1990-utgaven spilte Arnold Schwarzenegger rollen som mannen som hjemsøkes av en tilbakevendende drøm om å reise til Mars, der han aldri har vært, sammen med en brunette – spilt av Sharon Stone. Dermed bestemmer han seg for å kjøpe seg "falske minner" fra firmaet Rekall, og runddansen er i gang.

"Total Recall" ble regissert av Paul Verhoeven ("Robocop"), som Schwarzenegger personlig hentet inn. Filmen fikk relativt god mottakelse blant kritikerne, og regnes i dag som en kultklassiker.

Originalfilmen var basert på Philip K. Dicks langnovelle "We Can Remember It For You Wholesale" fra 1966. Dick skrev også novellen "The Minority Report", som Steven Spielberg i 2002 laget film av med Tom Cruise i hovedrollen.