Kristin Davies er - som alltid - tilnærmet lik euforisk foran kamera

Sex and the City....of London

På Sex and the City 2-premieren i London ble det satt en ny rekord i "stor og luftig hatt". Se bilder fra den røde løperen.

Tidligere denne uken var de fire verdenskjente skuespillerne på gallapremieren til sin nye film, Sex and the City 2, i handlingens hjemby, New York. Torsdag kveld sto London for tur. Det var møtt opp tusenvis av britiske fans som ønsket så få et lite glimt av den blide og festpyntede kvinnekvartettet foran Odeon kino.

SE BILDENE FRA LONDON

Dyre designerkjoler
Som seg hør og bør når man har spilt i en en så high fashioned film og serie, var det duket for mer glam, glitter og designerkjoler på den røde løperen.

Sarah Jessica Parker har valgt en stor og luftig hatt for London-premieren av Sex and the City 2 Den som muligens fikk mest oppmerksomhet, var Carrie "herself", Sarah Jessica Parker. Hun stilte i en meget kledelig svart, ballongkjoleaktig kreasjon signert avdøde Alexander McQueens fra hans vårkolleksjon fra 2008. På hodet bar (eller skal vi si balanserte? red.anm.) hun et særdeles oppsiktsvekkende hodeplagg laget av designer Philip Treacy.

Cynthia Nixon, som spiller advokaten Miranda, kom på premeiren i ført en sjøgrønn, asymmetrisk Narciso Rodriguez kjole. Hennes kollega Kristin Davies glitret i en vintage Norman Norell-kjole, mens 53 år gamle (!) Kim "Samantha" Cattrell så flott ut i sin Thierrey Mugler-kjole, med tilhørende juveler fra Fred Leighton.