Angelina Jolie blir Cleopatra

Angelina blir Cleopatra

Tar opp arven etter Elizabeth Taylor.

People melder i dag at det nå er offisielt, som lenge antatt, at Angelina Jolie skal spille Cleopatra i den kommende storfilmen "Cleopatra".

Hvem blir Mark Antony?
Spekulasjonene går nå om hvem som skal spille hennes motstykke Mark Antony, den mektige romerske generalen som var Julius Caesars lojale venn. Og Cleopatras elsker og allierte. Kan det bli Angelinas kjæreste Brad Pitt? Han har jo tidligere vist at han kler sandaler med rollen sin i " Troja". Andre navn det spekuleres rundt er tungvektere som George Clooney, Daniel Craig og nylig Oscarvinnende Colin Firth. Australske Russell Crowe er også en mulig kandidat, han har i alle fall vist han kler romerske kostymer meget godt i " Gladiatoren".

Blir en av disse Cleopatras Mark Antony?
Blir en av disse Cleopatras Mark Antony?

En annerledes Cleopatra
Rollen som Cleopatra ble ikonisert av nylig avdøde Elizabeth Taylor i 1963, hvor hun spilte mot Richard Burton, mannen hun to ganger var gift med. I nye "Cleopatra" får vi møte en litt annerledes side av den egyptiske dronningen. Denne gangen skal det nemlig fokuseres mer på hennes strategiske og taktiske evner politisk og forretningsmessig, og ikke bare på hennes forføreriske egenskaper.

Elizabeth Taylor som Kleopatra
Elizabeth Taylor som Kleopatra

Filmen har planlagt premiere i 2013.