Ryan Reynolds som Hal Jordan i action-eventyret Green Lantern

Fersk trailer fra "Green Lantern"!

Se traileren om den grønne superhelten.

I et univers like stort som det er mystisk har en liten, men mektig kraft eksistert i århundrer. Den opprettholder lov og orden, og kaller seg "Green Lantern Corps". I dette brorskapet av krigere som har sverget å bevare intergalaktisk fred, har hver Green Lantern en ring som gir superkrefter. Men når en ny fiende kalt Parallax truer med å forstyrre maktbalansen i universet, ligger deres og Jordas skjebne i hendene på den nyeste rekrutten - det første mennesket som noen gang er valgt: Hal Jordan ( Ryan Reynolds).

Se traileren her:

Hal er en dyktig testpilot med stor selvtillit, men Green Lanterns har liten respekt for mennesker, fordi mennesker aldri før har klart å kontrollere de uendelige kreftene i ringen. Men Hal er åpenbart den manglende brikken i puslespillet. Sammen med besluttsomhet og viljestyrke har han en egenskap ingen i korpset noen gang har hatt: menneskelighet. Oppmuntret av pilotkollega og barndomskjæreste Carol Ferris ( Blake Lively), prøver Hal å mestre kreftene sine og finne mot til å overvinne frykten. Han er kanskje den eneste muligheten korpset har til å overvinne Parallax. Hvis han seirer, blir Hal den største Green Lantern av alle.

Se traileren i høyere oppløsning her

Filmen er basert på fiktive figurer i tegenseriebøker utgitt av DC Comics. Den første Grønne Lanterne var figuren Alan Scott, som så dagens lys allerede i 1940. "Green Lantern" regisseres av Martin Campbell, som blant annet står bak " James Bond - GoldenEye" (1995), " Zorro - Den maskerte hevner" (1998) og " Casino Royale" (2006).