Helene Bergsholm som Alma i Få meg på, for faen

Få meg på, for faen konkurrerer på Tribeca

Som første norske film noensinne er "Få meg på, for faen" tatt ut til hovedkonkurransen i den prestisjetunge filmfestivalen Tribeca.

" Få meg på, for faen" er langfilmdebuten til regissør Jannicke Systad Jacobsen.

Filmen får sin verdenspremiere på filmfestivalen i Tribeca som finner sted fra 20. april til 1. mai i New York. Her skal filmen delta i hovedkonkurransen og vil dermed konkurrere om både hovedprisen, prisen for beste debutantregissør, beste skuespiller, beste manus, beste foto samt publikumsprisen.

FRISK OG ORIGINAL

Festivalprogrammerer David Kwok sier at filmen, "Turn me on, goddamit" som den heter på engelsk, er en frisk og original film.

Totalt tolv filmer vil være med i hovedkonkurransen. I tillegg til det norske bidraget kommer også en annen film fra Norden, nemlig den svenske filme " Apflickorna", av Lisa Aschans.

"Få meg på, for faen" er basert på romanen av samme navn, skrevet av Olaug Nilsen. Romanen har også blitt dramatisert som skuespill. Filmen er produsert av Brede Hovland og Sigve Endresen for Motlys AS. Sandrew Metronome er norsk distributør, og filmen vil få norsk premiere den 19. august.