Transformers 3

Nye Transformers-eventyr!

Kampen mellom Autobotsene og Decepticonsene fortsetter.

Shia LaBeouf er tilbake i rollen som Sam Witwicky i " Transformers 3" hvor han nok engang må hjelpe sine robotvenner.

Kinopremiere: onsdag 29.juni - billetter kan kjøpes her

Transformers Transformers-filmene baserer seg på tegneserien utgitt av Marvel Comics på 80-tallet, leketøyserien og animasjonserien om de gigantiske robotene som kan forvandle seg til ulike objekter. Robotene er delt inn i de gode og rettferdige Autobotsene, ledet av Optimus Prime, og de onde Decepticonsene, ledet av Megatron. I 1986 kom "Transformers: The Movie" på kino og det har også blitt laget en rekke Transformers-spill til ulike plattformer.

I 2007 kom den første av Transformers-filmene regissert av Michael Bay med LaBeouf i spissen. Bay er regissør bak alle tre filmene og har tidligere regissert " Armageddon" fra 1998 og " Pearl Harbor" fra 2001, for å nevne noen. Steven Spielberg har vært med som produsent hele veien.

Vi får møte den nye robotskurken Shockwave som var med i den originale tegneserien fra 80-tallet. Shockwave ble diktator for robotplaneten Cybertron etter at de onde Decepticonsene og god Autobotsene dro til jorden.

Ny Transformers-babe

Megan Fox hadde rollen som Mikaela Banes i de to første filmene, men i "Transformers 3" får vi ikke et gjensyn med damen som av mange har blitt trukket frem som en av de mest sexy i Hollywood. I den tredje filmen debuterer den engelske modellen Rosie Huntington-Whiteley som skuespiller i rollen som Carly Miller, LaBeoufs nye babe.

Shia LaBeouf spiller Sam Witwicky og Rosie Huntington-Whiteley spiller Carly i Transformers 3

Et annet kjent fjes som slutter seg til Transformers-gjengen er Patrick ”McDreamy” Dempsey kjent fra serien " Grey's Anatomy" hvor han smeltet mange pikehjerter.

FILMENE TIL NÅ:

Plakat - Transformers (amerikansk) " Transformers" (2007)

Planeten Cybertron er bebodd av robotrasen Transformers som har evnen til å forandre seg til andre mekanismer og hver enkelt har en unik mekanisk forkledning. Robotene er delt inn i to leire: de gode og rettferdige Autobots, ledet av Optimus Prime, og de onde Decepticons, ledet av Megatron.

Regissør er Michael Bay og produsent er Steven Spielberg. Filmens hovedroller spilles av Shia LaBeouf som Sam Witwicky, en tenåring som blir involvert i krigen mellom Autobotene og Decepticonene om Allspark. Megan Fox, Josh Duhamel og Tyrese Gibson har også sentrale roller i filmen.

Transformers: De beseirede slår tilbake " Transformers: De beseirede slår tilbake" (2009)

Michael Bay har også regien på den andre filmen hvor Sam Witwicky (Shia LaBeouf) er en tenåring som sliter med hverdagslige bekymringer i det han skal starte på college og forlate sin kjæreste Mikaela (Megan Fox) og sine foreldre (Kevin Dunn og Julie White) for første gang. I tillegg har han en vanskelig jobb med å forklare til sin nye venn og beskyttende robot, Bumblebee, at han skal dra vekk. Sam har som mål å leve et helt normalt liv på universitetet, men for å klare dette må han ignorere sin skjebne.

Sam har gjort sitt beste for å legge konflikten i Mission City bak seg, og gjenoppta sine daglige rutiner. I mellomtiden har kampen mellom Autobotsene og Decepticons, ført til en rekke endringer. Sector 7 er oppløst og dens mest lojale soldat, Agent Simmons (John Turturro), har blitt avskjediget. Et nytt organ, NEST, er opprettet for å ta dens plass. Les mer.

Transformers 3 (norsk pl.) " Transformers 3" (2011)

I den tredje Transformers-filmen er det duket for nye kamper mellom Autobotsene og Decepticons. De blir involvert i romkappløpet mellom USA og Russland, da Autobotsene oppdager et cybertronisk romfartøy som er gjemt på månen.

Decepticons er fullt bestemt på å hevne nederlaget fra sist, og med en farlig ny robot med på laget, nærmere bestemt Shockwave, er det sterkere en noensinne. Sam Witwicky (Shia LaBeouf) må nok en gang hjelpe sine robotvenner.

Er du med i Kinosommer-konkurransen? Her finner du koden til "Transformers 3":

KodeTransformers3