Tegneseriesuperhelten Green Lantern skal bli spillefilm

Superhelt klar for kinolerretet

One of us... becomes one of them.

2011 er tydeligvis året for superheltfilmer! Hittil i år har vi blant andre fått se unge Professor X og Magneto i " X-Men: First Class", Seth Rogen i " The Green Hornet", den mektige krigeren " Thor", samt at vi i august får se " Captain America: The First Avenger". Neste superheltfilm ut er " Green Lantern" som har premiere førstkommende fredag 5. august.

DC Comics' Green Lantern er gjerne ikke den mest kjente av tegneseriesuperheltene, men er en av historiens eldste som først så dagens lys i 1940, da den ble skapt av Bill Finger og Martin Nodell.

Green Lantern er navnet på en gruppe superhelter som kjemper for fred og rettferdighet. Alle som er medlem av korpset bærer en mektig ring. Ringen gir The Green Lanterns sine superkrefter og gjør akkurat hva bæreren vil at den skal gjøre. Det er bare fantasien som setter grenser. Ringen må lades opp med en grønn lykt, derav navnet Green Lantern.

Ryan Reynolds i Green Lantern
Ryan Reynolds i Green Lantern

Det er " Casino Royale"-regissør Martin Campbell som står for regien til filmen om den grønne superhelten, mens Ryan Reynolds og Gossip Girl Blake Lively innehar to av filmens hovedroller. Reynolds har måttet legge seg i hardtrening for denne rollen og har i tillegg til trening kastet i seg et høyt antall proteinshaker, i følge magasinet TotalFilm. Blake Lively kjent fra serien Gossip Girl har rollen som Carol Ferris, en kvinne Hal Jordan har et godt øye til.

Mye å glede seg til på superheltfronten

I 2012 fortsetter superheltbonanzaen fra Hollywood, med superheltteamet " The Avengers" og den fjerde Spider-Man filmen " The Amazing Spider-Man", for ikke å snakke om avslutningen av Christopher Nolans Batman-trilogi, " The Dark Knight Rises".

Se flere bilder fra filmen .

Ryan Reynolds og Blake Lively i Green Lantern
Ryan Reynolds og Blake Lively i Green Lantern