Elle Fanning

Fantastiske Fanning

Bli kjent med stjerneskuddet!

Til helgen har sci-fi filmen "Super 8" premiere, med barnestjernen Elle Fanning i hovedrollen. Slik har hun utviklet seg!

Mary Elle Fanning var nesten tre år gammel da hun tok sitt første steg inn i stjernenes verden. Da spilte hun en yngre versjon av sin søster Dakota Fanning i " I am Sam" (2001) med Sean Penn. Filmen handler om en tilbakestående og enslig far som oppdrar sin datter Lucy ved hjelp av sine mange og enestående venner. Penn ble Oscarnominert for rollen.

Sean Penn og Elle Fanning i I Am Sam

Fannings første rolle som ikke hadde sammenheng med Dakota var som Jamie i komedien " Daddy Day Care" fra 2003, der hun spiller et av barnehagebarna til Eddie Murphy og Jeff Garlin.

Ungjenta har også hatt gjesteopptredener i TV-serier som "Judging Amy" (2003), "CSI: Miami" (2003) og "CSI: NY" (2004).

Elle Fanning i Daddy Day Care

SAMMEN MED STJERNENE

Etterhvert som Fannings talent ble oppdaget fikk hun større roller i filmer som " The Door in the Floor" fra 2004 med Jeff Bridges og Kim Basinger. Produsentene ønsket egentlig tvillinger i rollen, fordi de trodde at rollen ville by på en altfor stor arbeidsmengde for en liten jente.

Men Fanning er en arbeidshest, og tok også på seg " Déjà Vu" (2006) med Denzel Washington og " Den fantastiske historien om Benjamin Button" med stjerner som Cate Blanchett og Brad Pitt.

Elle Fanning i Den fantastiske historien om Benjamin Button

Ifjor var hun aktuell i Sofia Coppolas " Somewhere" hvor hun spilte datteren til Stephen Dorff.

Nå er hun aktuell i den Steven Spielberg-produserte sci-fi filmen " Super 8", som er regissert av J.J. Abrams. Filmen har premiere fredag 29. juli.

Elle Fanning