Henry Cavill som Supermann i Man of Steel

Supermann får to sett foreldre

Supermanns biologiske- og adoptivforeldre er klare.

Snart starter innspillingen av regissør Zack Snyders etterlengtede Supermannfilm " Man of Steel". Skuespillerne slippes løs i Vancouver 22. august, men det er bare et fåtall navn som har kommet ut. Vi har allerede fått vite at Diane Lane og ringreven Kevin Costner skal spille Clark Kents adoptivforeldre, og nå er endelig Supermanns biologiske foreldre klare!

SUPERMANNS BAKGRUNN

Supermann er født på planeten Krypton som kretser rundt en rød sol, og har fått ulike superkrefter på grunn av måten jordas gule sol virker på ham. Hans kryptonske navn er Kal-El, og foreldrene heter Jor-El og Lara.

Jor-El, som skal spilles av tøffingen Russell Crowe, var en forsker på Krypton. Han oppdaget at planeten holdt på å eksplodere, men ingen trodde på ham. Like før planeten eksploderte sendte han og Lara (Julia Ormond) sønnen i en rakett til jorden, hvor han ble funnet på et jorde av Martha og Jonathan Kent. De ga ham navnet Clark, etter Marthas pikenavn, og han ble tatt vare på av dem på gården deres i byen Smallville.

Fra før er det klart at Henry Cavill skal spille Clark Kent/Supermann, Amy Adams skal spille Lois Lane og Michael Shannon skal spille superskurken Zod. Suksessregissør Christopher Nolan har skrevet manuset.

Nylig ble det også kjent at Laurence Fishburne skal spille redaktøren Perry White.

Les flere superheltnyheter her!

Julia Ormond på premieren til Amelia i 2009