Kyrre Hellum, Arthur Berning, Andreas Cappelen og Mads Ousdal i Arme riddere

Actionkomedie om uvennskap og tipping

"Arme riddere" har premiere i desember.

Historien utspiller seg i grenselandet mellom Norge og Sverige. Vi møter en gjeng rufsete karer med felles kriminell bakgrunn, som jobber sammen på en snodig fabrikk som lager plastikkjuletrær. Også tipper de.

Som folk flest har de aldri vunnet noe som helst, før nå! Dette er historien om den gangen de vant 12 rette i tipping: 1.739.361 kroner. Et tall som viser seg å være umulig å dele på fire…

Kyrre Hellum, Arthur Berning, Andreas Cappelen og Mads Ousdal i Arme riddere

NY VRI FRA NESBØ

Actionkomedien " Arme riddere" er basert på en historie av Jo Nesbø. I hovedrollene ser vi blant andre Kyrre Hellum, Mads Ousdal, Henrik Mestad, Andreas Cappelen og Arthur Berning. I øvrige roller finner vi Fridtjof Såheim, Jan Grønli og svenske Peter Andersson.

" Jeg hadde en filmprat med Martin (Sundland, produsent red.anm.) og pitchet en idé jeg hadde hatt lenge", sier Jo Nesbø.

" Martin tente skikkelig. Problemet var bare at jeg ikke hadde skrevet historien ennå. Så jeg kom meg hjem og begynte å skrive. Endelig et prosjekt hvor jeg har hatt muligheten til å putte inn alt jeg ikke har sett men har fryktelig lyst til å se på film (...)".

Suksessforfatter Jo Nesbø

Det kommer til å bli en skikkelig fartsfylt film, full av spenning, humor og råskap som vi ikke har vært i nærheten av i noen norsk film tidligere. Rett og slett en skikkelig intens og sjukt kul film (...)", forteller produsent Martin Sundland.

Filmen får kinopremiere 2. desember.