Guy Pearce i Prometheus

Store forventninger til Prometheus

I sommer kommer Ridley Scotts "Alien"-forløper, og det ser meget lovende ut etter teasertrailerne å dømme.

En av de filmene som science fiction-entusiaster, og filmelskere generelt, gleder seg mest til i år er Ridley Scotts nye film " Prometheus", som skal være en forløper til " Alien"-filmene.

RIDLEY SCOTT GIR OSS SMAKEBITER

Den første teasertraileren ble sluppet før jul, og skapte enorme forventninger, den ser du her: Teasertrailer 1

En litt ny variant av teaseren kom for to uker siden, den ser du her: Teasertrailer 2

28. februar kom et lengre filmklipp med Peter Weyland (Guy Pearce), satt til den kjente konferanseplattformen TED. Se det i toppen, eller her: Filmklipp

Logan Marshall Green, Noomi Rapace og Michael Fassbender i Prometheus

ROMFERD

Plottet går ut på at en gruppe oppdragsforskere oppdager at livet på jorden ble skapt av vesener fra en annen planet. Basert på denne informasjonen drar de ut i verdensrommets mørkeste hjørner å finne nøkkelen til menneskelig eksistens, og ender opp i en nådeløs kamp for å redde menneskehetens fremtid.

Charlize Theron og Idris Elba i Prometheus-skipet

Noomi Rapace har hovedrollen som Dr. Elizabeth Shaw, mens Charlize Theron spiller rikingen som finansierer oppdraget. Michael Fassbender, Guy Pearce og Idris Elba står også på rollelisten. Sjansen for at vi får se “Alien”-dronningen Sigourney Weaver, er dessverre liten.

Med et stjernespekket cast, en av tidenes mest populære sci-fi-historier i bunn og Ridley Scott ved roret, har denne filmen alle forutsetninger til å innfri. Svaret får vi 1. juni, da er det klart for norsk premiere.