Rihanna i Battleship

Rihannas filmdebut

Superstjernen er marineoffiser i "Battleship" - Universals største satsning noensinne.

11. april er det klart for storsatsningen ” Battleship”, hvor R&B-stjernen Rihanna gjør sin første opptreden som filmskuespiller. Den effektfylte sci-fi-krigsfilmen skal være Universals aller største satsning gjennom tidene, med et budsjett på over 200 millioner dollar.

I filmen spiller hun underoffiser Raikes, en våpenspesialist ombord på marineflåten USS John Paul Jones. Hun er kollega og venn med marineoffiseren Alex Hopper ( Taylor Kitsch), som er filmens hovedkarakter. Raikes er vågal, kul og lojal mot sin venn Hopper.

Filmens regissør Peter Berg har tidligere forklart hvorfor han ønsket Rihanna i rollen som Raikes:

“I spent a lot of time in the Navy thinking about who would make sense and who would bring an urban swagger to this character,” (Indiewire).

Valget falt altså på popstjernen, og ifølge regissøren gjør hun en veldig bra jobb.

Taylor Kitsch og Rihanna i Battleship

Handlingen spinner rundt et voldsomt sjøslag og konseptet er bygget på Hasbros klassiske marinestrategispill med samme navn. En skipsflåte blir tvunget til å kjempe mot en ukjent fiende, i et slag som etter hvert ikke bare utspiller seg til sjøs, men som sprer seg til både luften og til lands. Og som etter hvert truer eksistensen til hele planeten.

Se traileren her

I øvrige roller møter vi Hoppers forlovede Sam ( Brooklyn Decker), hans eldre bror Stone, som er kommandør på flåten, spilt av Alexander Skarsgård og Liam Neeson i rollen som Admiral Shane.

Rihanna i Battleship - et studium i marine-kamuflasje:

Rihanna i Battleship

Rihanna i Battleship

Rihanna i Battleship

Rihanna i Battleship

Rihanna i Battleship

Rihanna på settet til Battleship

Se alle bildene fra "Battleship" her