Sean William Scott, Jason Biggs og Alyson Hannigan i American Pie: Reunion

Klar for mimring med American Pie?

Gjengen fra East Great Falls er tilbake i storstilt reunion.

4. april er det duket for stor high school-gjenforening i " American Pie: Reunion", og gjensyn med gjengen fra 1990-tallets store komisuksess ” American Pie”.

En viss flau episode som involverer Jim og en varm eplepai er kanskje det de fleste tenker på når de hører snakk om “American Pie”. Den scenen fanger egentlig ganske greit hva det hele handler om: pinlighet, tenåringshormoner, humor og sex - temaer som var nærmest fraværende i store Hollywood-komedier i perioden da den første filmen kom ut.

Den første filmen i American Pie-serien er nemlig kjent for å brøyte ny vei for såkalte R-rated komedier i USA, som vil si at de har 17 års aldersgrense pga sex-innholdet (i Norge er man ikke like strenge når det gjelder sex).

Eugene Levy, Jason Biggs og en forulempet pai i American Pie
Eugene Levy, Jason Biggs og en forulempet pai i American Pie

De tre foregående filmene, ” American Pie” (1999), ” American Pie 2” (2001) og ” American Pie: Bryllupet” (2003) har spilt inn over 750 millioner dollar på verdensbasis, og i tillegg har det blitt laget fire spin-off filmer som gikk rett på video.

I ”American Pie: Reunion” har det gått over 10 år siden vi først møtte fire gutter på jakt etter å miste jomfrudommen. Har vennene vokst fra seg sine tenåringshormoner siden sist, og blitt eldre og visere? Eller?

Jason Biggs i American Pie: Reunion
Jason Biggs i American Pie: Reunion

Dette har skjedd siden sist: Jim ( Jason Biggs) og Michelle (Alyson Hannigan) har giftet seg og fått barn, mens Kevin (Thomas Ian Nicholas) og Vicky ( Tara Reid) har splittet opp og Oz (Chris Klein) og Heather ( Mena Suvari) har vokst fra hverandre. Stifler (Seann William Scott) har blitt en suksessfull businessmann, men er fortsatt den samme gamle, og Finch (Eddie Kaye Thomas) lengter stadig etter Stiflers mor (Jennifer Coolidge), mens Jims far (Eugene Levy) har blitt enkemann.

Sjekk ut trailer med hilsen fra skuespillerne her