Colin Farrell i Total Recall

Her er Total Recall-traileren!

Den første fulle traileren til remaken av den Oscar-nominerte kultfilmen fra 1990.

31. august er det klart for " Total Recall", nyinnspillingen av kultfilmen fra 1990 med samme navn.

Se den første fulle traileren fra filmen øverst i artikkelen, eller her.

THEY STOLE HIS MIND, NOW HE WANTS IT BACK.

I 2012-utgaven av actionthrilleren inspirert av den kjente novellen av Philip K. Dick, “We Can Remember It For You Wholesale”, møter vi Colin Farrell i rollen som fabrikkarbeideren Douglas Quaid (opprinnelig spilt av Arnold Schwarzenegger).

Året er 2084 og han lever med sin vakre kone, spilt av Kate Beckingsale (opprinnelig Sharon Stone), men drømmer likevel om et annet liv. Løsningen blir Rekall - et selskap som tilbyr en mindtrip som gjør dine drømmer til ekte minner, den perfekte ferien fra et kjedelig, frustrerende liv. Men for Quaid går noe fryktelig galt under prosedyren og plutselig er han på vill flukt fra politiet.

Colin Farrell i Total Recall
Colin Farrell i Total Recall

Han kan ikke stole på noen, bortsett fra muligens en opprørsk spion ved navn Melina, spilt av Jessica Biel (opprinnelig Rachel Ticotin), som jobber for en undergrunnsbevegelse ledet av Kuato ( Bill Nighy, opprinnelig Marshall Bell).

Grensen mellom fantasi og virkelighet viskes ut, og Quaid oppdager sin sanne identitet, sanne kjærlighet og sanne skjebne. Men hva er egentlig sannheten?

Etter å ha sett traileren, hva tror dere? Blir det en bra remake?