Daniel Radcliffe i The Woman in Black

Mer gotisk skrekk i vente

Første utgave av "The Woman in Black" – med Daniel Radcliffe i hovedrollen – er knapt ute før Hammer Studios bekjentgjør at det blir en oppfølger.

Spøkelseshistorien fra viktoriatiden er en nyinnspilling av en TV-film fra 1989, og er blitt vist under norske festivaler – sist i mars vist under Kosmorama-festivalen i Trondheim.

Men filmen har ikke fått norsk kinodistribusjon ennå, ifølge Filmweb. I USA, der den hadde premiere i februar, gikk den rett inn på 2. plass i åpningshelgen.

Filmbladet Montage beskriver " The Woman in Black" som "gammeldags gotisk skrekk, svøpt inn i utsøkt filmhåndverk". Daneil Radcliffe spiller den unge advokaten som skal gjøre opp et dødsbo i en liten landsby – og møter den mystiske damen i svart.

Hammer Studios – i sin tid kjent for sine horrorklassikere som "Dracula"- og "Frankenstein"-filmene fra 1950-70-tallet – er ifølge filmnettstedet Hitfix er nå i gang med å forberede oppfølgeren "The Woman In Black: Angels Of Death", der handlingen flyttes fire tiår frem i tid.