Frost 2

Disney bekrefter: "Frost 3" er på vei

Publisert:

La den gå, la den gååååå!!!

Annonse

Nå kan alle små og store prinsesse- og prinsehjerter glede seg! Onsdag annonserte nemlig Disney-sjefen Bob Iger at vi skal tilbake til Arendelles iskalde kongedømme i en tredje "Frost"-film. Det melder en rekke amerikanske bransjemedier, deriblant Variety.

"Frost" (2013) og oppfølgeren "Frost 2" (2019) er blant historiens mest innbringende animasjonsfilmer noensinne (vi snakker rundt 27 millarder norske kroner til sammen her), så at Disney velger å spinne videre på universet kommer kanskje ikke som en bombe. Likevel setter nok mange pris på å høre at studioet allerede er i gang med produksjonen av det neste kapittelet i historien om søstrene Elsa og Anna.

Så langt har vi absolutt ingen detaljer om den kommende oppfølgeren, verken om handling, skuespillere eller lanseringsdato, så her må vi bare lene oss tålmodig tilbake på benken. Iger har røpet at mer informasjon er rett rundt hjørnet, og vi oppdaterer dere selvfølgelig så fort vi vet noe mer.

I tillegg til "Frost"-oppfølgeren, la Disney også frem planer om en kommende "Toy Story"-oppfølger, "Toy Story 5", samt en filmfortsettelse til "Zootropolis". Spennende, spennende!

Se hvor du kan streame "Frost" og "Frost 2" her

Annonse