The Exorcist: Believer

Ondskapen er tilbake i den første traileren til The Exorcist: Believer

Filmweb
Publisert:

Nå kommer tidenes mest skremmende skrekkfilm tilbake for å skremme en ny generasjon. Se traileren over!

Annonse

Siden den gravide kona hans døde i et jordskjelv i Haiti for 12 år siden, har Victor Fielding (Leslie Odom Jr.) oppdratt datteren deres, Angela (Lidya Jewett) på egen hånd. Angela og hennes venn Katherine (Olivia Marcum), forsvinner sporløst i skogen, og når de dukker opp igjen tre dager senere kan de ikke huske hva som har skjed med dem.

I The Exorcist: Believer møter vi to demoniske jenter som har blitt besatt etter at de ble reddet fra en kidnapping. Ellen Burstyns Chris MacNeil dukker opp på døra deres med en hjelpende hånd, etter at hennes egen datter ble besatt for 50 år siden.

The Exorcist: Believer kommer på kino 13. oktober. Legg til filmen i huskelista di her!

The Exorcist: Believer

Den nye filmen, som er en direkte oppfølger til den originale Exorcist-historien, er også første del av en trilogi. Den neste filmen i serien, The Exorcist: Deceiver, kommer på kino allerede i april neste år!

Skrekkmestrene i Blumhouse Productions står bak den nye oppfølgertrilogien, som kommer fra regissør David Gordon Green og resten av teamet bak Halloween (2018), Halloween Kills og Halloween Ends.

The Exorcist: Believer

Eksorsisten ble et kjempefenomen da den skremte vettet av kinogjengere verden over på midten av 70-tallet. William Friedkins film, basert på boka med samme navn, handler om en 12 år gammel jente som blir besatt av demonen Pazuzu. Filmen fikk 10 Oscar-nominasjoner, og fram til den skumle klovnefilmen It hadde premiere i 2017, var det tidenes mest innbringende skrekkfilm.

Annonse