Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret

Se den elleville traileren til Knutsen og Ludvigsen 2

Filmweb
Publisert:

"Tunneler er for tog, ikke mennesker!" Musikantene blir kastet ut av hjemmet sitt i traileren til Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret!

Annonse

I år feirer Knutsen & Ludvigsen 50-års-jubileum! Det blir markert med den helt ny langfilm, frea teamet bak Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin!

Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret kommer på kino i høstferien, og i oppfølgeren går livet sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren, som vil kaste dem ut. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han?

Leteaksjonen tar bestevennene med til de utroligste steder, og hvor de enn reiser, ender de opp i trøbbel – det være seg med sultne isbjørner, ekstreme lakrisbåter, aggressive kjeruber og utgått årgangstran. Men det vil vise seg at redningen ligger overraskende nært, hjemme i tunnelen, og den har hundre hoder og mer enn fjorten bein...

Watchlist Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret her

Annonse