Willem Dafoe, Emma Stone i Poor Things

Slik har du ALDRI sett Hollywood-stjernene! Er dette årets sykeste film?

Publisert:
Sist oppdatert:

"The Favourite"-regissøren er tilbake! Se traileren for hans neste film "Poor Things", som har premiere 12. januar.

Annonse

Med dramathrilleren "Dogtooth" slo den greske regissøren Yorgos Lanthimos igjennom med et brak i 2009, og fulgte opp suksessen med tre nye mesterverk; "The Lobster" (2015), "The Killing of a Sacred Deer" (2017) og "The Favourite" (2018).

Nå er Lanthimos tilbake for å gi oss nok en finurlig, ubehagelig og tankevekkende filmopplevelse. "Poor Things" er nemlig rett rundt hjørnet, og den lover en historie LANGT utenom det vanlige.

Filmen, som beskrives som en Frankenstein-fortelling, er basert på en 1992-roman av Alistair Grey og følger Bella Baxter - en kvinne som vekkes til live av den noe uvanlige vitenskapsmannen Dr. Godwin Baxter.

Les også: 6 forferdelig forstyrrende filmer

Emma Stone og Mark Ruffalo i Poor Things

Emma Stone og Mark Ruffalo i "Poor Things".

I hovedrollen som Bella, har Lanthimos på ny fått med seg talentfulle Emma Stone (som også spilte hovedrollen i "The Favourite") - og på internett påstår mange at dette er hennes livs beste rolle hittil. I tillegg til Stone, får vi også se A-listeskuespillere som Willem Dafoe i rollen som den ugjenkjennelige doktoren, Mark Ruffalo som en slesk advokat, samt Margaret Qualley og Jerrod Carmichael. Fy, som vi gleder oss til denne filmtrippen!

Se den spinnville traileren øverst i artikkelen.

"Poor Things" kommer på kino 12. januar - billetter finner du her!

Se hvor du kan streame Yorgos Lanthimos' filmer her

Annonse