OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her finner du svar på en del spørsmål våre kunder ofte stiller oss.

 


Kan jeg reservere kinobilletter?

-Privatpersoner får ikke lov til å reservere kinobilletter til kinoforestillinger.

Unntaket her er personer som trenger HC plass, samt trenger ledsager med sete ved siden av HC plasser. Kun ledsager bevis utstedt av kommuner blir godtatt, og bevisene må fremvises ved uthenting av billettene. Egenproduserte ledsagerbevis/rekvisisjon blir ikke godtatt, for eksempel institusjoner/ skoler som har hatt en slik ordning fra gammelt av. Ledsagerbevis følger person, ikke sted/ institusjon.

Ledsagerbilletter samt billetter på HC plasser kan reserveres/ kjøpes på Servicetorget og Biblioteket, mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

 

- Institusjoner får lov til å reservere på forhånd, men kun hvis de betaler alle billetter på faktura. Da blir de fakturert for antall billetter de reserverer, uansett antall som dukker opp. Billettene må hentes i kiosk senest 30min før forestilling. Endring av antall billetter kan ikke skje nærmere enn 3 dager før aktuell forestilling.

Institusjonene må søke om å få være med på denne ordningen, og blir registeret med faktura adresse + kontaktperson. Søknad sendes på epost til gjovikkino@gjovik.kommune.no

Jeg ser ikke noe program for den dagen jeg ønsker, er kinoen stengt?

- Hvis dagen du ser etter er julaften, 1. juledag, nyttårsaften eller 17. mai, så vil du antagelig ikke finne noe program. Men resten av året viser vi film hver dag!

Vi legger ut program for ca en uke om gangen , som hovedregel på mandag/tirsdag.

Enkelte spesielle forestillinger har lengre tids forsalg og ligger derfor tidlig inne i programoversikten, og det kan da se ut som at det er "huller" i programmet vårt - men vi er altså åpne 361 dager i året!

Jeg er usikker på om nettkjøpet mitt ble gjennomført, hvordan kan jeg få sjekket dette?

- Klikk her!

Jeg har ikke skriver tilgjengelig, hvordan får jeg da tak i billetter som er kjøpt på nett?

- Du trenger ikke utskrift. Om du har smarttelefon er det tilstrekkelig å fremvise QR-koden på telefonen. Eventuelt kan du ta med betalingskortet som billettene er kjøpt med, evt. bare de siste seks sifrene i kortnummeret, så kan du få skrevet ut billettene dine på kinoen, enten i automatene eller i kiosken.

Jeg har gavekort, kan jeg bruke dette til å betale ved nettkjøp?

- Ja, gavekort utstedt av Gjøvik Kino med pin-kode kan brukes til å betale ved nettkjøp.

Jeg har kjøpt billetter til feil forestilling, hva gjør jeg?

- Du får byttet  feilkjøpte billetter i kinokiosken, så lenge du henvender deg der i god tid før forestillingen du har kjøpt på starter. Er billetten kjøpt via nett, kan du også sende en e-post til post@ebillett.no, så hjelper leverandøren med refusjon, kjøp deretter nye billetter på riktig forestilling. Dette må også gjennomføres i god tid før forestillingen du har kjøpt på starter.

Hvor lang tid i forveien kan jeg kjøpe billetter?

- 5-7 dagers forsalg til våre forestillinger så sant programmet er lagt for de aktuelle dagene. Enkelte større premierer har lenger forsalgsperiode, disse finner du informasjon om på vår nettside.

Jeg har ledsagerbevis, kan jeg kjøpe billetter på nett?

- Brukere med ledsagerbevis må fremvise dette i kinokiosken for å kunne benytte ordningen.

Hvor kan jeg parkere?

- Parkering gjør du lettest i nytt parkeringshus i Parkgata på baksiden av kinoen, ved Mjøspromenaden eller på Shelltomta på siden av Handelsbygningen

Hva er Dolby Atmos

- Kinoversjonen av Atmos handler om mer enn bare å montere noen få høyttalere i taket. Det er et meget avansert, tredimensjonalt lydspor som kan håndtere opptil 128 individuelle lydeffekter og opptil 64 høyttalerkanaler samtidig. Et typisk Dolby Atmos lydspor består av flere lag: Musikk, bakgrunnslyder og ambiens (den såkalte ”audio bed”) utgjør fundamentet i lydbildet. Dynamiske lydeffekter (for eksempel et helikopter som flyr over hodene våre) er derimot såkalt ”objektbaserte”, og kan gjøres langt mer retningsbestemte enn før. I stedet for å panorere gradvis fra høyre til venstre, kan lydmannen i stedet gi hvert objekt nøyaktige lengde/bredde og høyde koordinater, som angir hvor lyden befinner seg, og i hvilken retning den beveger seg i.

http://www.dolby.com/us/en/technologies/cinema/dolby-atmos.html

https://www.youtube.com/watch?v=1OfiCqIIW-E

 


Nyheter

Ikke barnepriser på filmer etter kl 19.00.

Etter dette tidspunktet er det voksenpriser som gjelder også for mindreårige.

Les mer
 

eBillett på telefon

Bare vis telefonen i døra, aldri mer kø!

Les mer
 

ER KINOEN STENGT!!!????!?

Mest sannsynlig ikke!

Les mer
 

HUSK: 3D briller må nå kjøpes i kiosken!

Les mer
 

ALDERSGRENSER PÅ KINO

Fra 1. juli

Les mer
 

Ledsagerbevis og honnørrabatt

Regler og unntak

Les mer