Filmweb
Fagernes Kino
OBS! Siden har fått ny url. Du vil bli videresendt om få sekunder. Hvis ikke du blir videresendt automatisk kan du besøke de nye sidene her.
 
Info
  Om kinoen
 
 
Info
  Om kulturhuset
 
 
Info
  Kjøp billetter
 
 
Info
  Kjøp gavekort her
 


 
Info
 

Billetter
Billettsalget er i gang på alle arrangement som ligger på oversiktslisten nederst på siden. E-billetter kan kjøpes ved å klikke på klokkeslettet i høyre kolonne. Det kan også kjøpes billetter på Servicetorget tlf. 61 35 90 00/9180 på dagtid, og i billettluka på kinoen tlf 61 35 90 24 på kveldstid ( i kinoens åpningstid).

 

 

 

 
 


  Om kulturhuset

Kulturhuset er Nord-Aurdal kommunen si storstue midt i Fagernes sentrum. Dette er stedet for å oppleve film, teater og konserter. Her holder også biblioteket til. Kulturhuset inneholder i tillegg til kinosalen en stor festsal med kantine som blir brukt til møter, konferanser, bryllup, konfirmasjoner o.l.

Kino/teatersalen har 311 sitteplasser og festsalen kan dekkes til ca. 120 stk. I kantinen er det ca. 60 sitteplasser.

Kvitvella kino viser filmer søndag, mandag og onsdag- og ved premierer vises det også film på fredag og lørdag.

Kinosalen og festsalen er utstyrt med audiovisuelt utstyr til konferansebruk. Kinosalen har lysrigg og lydanlegg til mindre produksjoner.

Kinosalen har B-scene og er en av Riksteatret's faste spillesteder med 4-6 forestillinger i året. I tillegg er kulturhuset i bruk av lokale lag og foreninger til både konsertar, show, teater.

Kulturavdelingen har ansvar for utleie.

Kulturkonsulent

Susanne Høybach

Tlf: 61 35 93 16

Mail: susanne.hoybach@nord-aurdal.kommune.no


 

   

 
 
Kolofon