Billettinformasjon

Vi anbefaler å kjøpe billetter på nett! Da kan du velge akkurat den plassen du vil, og du slipper å være på kinoen seinest en halvtime før forestilling!

Med e-billettapp'en blir det enda enklere: Da får du billetten rett på mobilen og viser den ved inngangen til salene. App'en finner du på AppStore og i Google Play.

Det er også mulig å bestille billetter på telefonnummer 482 26 141 i kinoens åpningstid (mellom 09.00 og 15.00 på virkedager, og ellers fra 30 minutter før første forestilling). Merk at kunder i kassen blir prioritert, så det kan være vanskelig å komme gjennom når det er travelt i kiosken.

Det er satt av plasser til rullestolbrukere ved inngangene til alle tre saler. Rullestolbrukere og innehavere av ledsagerbevis kan ringe kinoen for å bestille, eller kjøpe på nett og få refundert evt. kostnader til ledsagerbilletter i kiosken. Innehavere av honnørkort anbefales også å bestille billetter på telefon på filmer med stor pågang.

Billettpriser pr. 01.02.2018:

Barne- og familiefilmer med start t.o.m. kl. 18.00: 105,- (Lik pris for barn og voksne)

Øvrige filmer: 125,-

Honnør: 105,- (Kun salg i kiosk)

Student: 105,- (Kun salg i kiosk. Gjelder kun for medlemmer av studentsamskipnad. Studentbevis må framvises)

Merk at spesialvisninger, ekstra lange filmer eller filmer med 3D og/eller Dolby Atmos-lyd kan ha høyere pris, og at korte filmer kan ha lavere pris!

Medlemmer i Kinoklubben får halv pris på utvalgte kvalitetsfilmer gjennom året. Meld deg inn her!

Krona kino selger ikke billetter til arrangement i Kongsberg musikkteater.