Vanlige spørsmål

Svar på spørsmål vi ofte får fra kundene våre.

 • Jeg har kjøpt billetter tilfeil forestilling, hva gjør jeg?
  - Du får refundert feilkjøpte billetter i kinokiosken, så lenge du henvender deg der i god tidførforestillingen du har kjøpt på starter. Er billetten kjøpt via nett, kan du også sende en e-post til support@ebillett.no, så hjelper leverandøren med refusjon, kjøp deretter nye billetter på riktig forestilling. Dette må også gjennomføres i god tid før forestillingen du har kjøpt på starter.
 • Jeg ser ikke noe program for den dagen jeg ønsker, er kinoen stengt?
  - Hvis dagen du ser etter er julaften, nyttårsaften eller 17. mai, så vil du antagelig ikke finne noe program. Men resten av året viser vi film hver dag! Vi setter opp program for 7 dager av gangen, som hovedregel på mandager, for perioden fra førstkommende fredag til torsdag i uken etter. Enkelte spesielle forestillinger har lengre tids forsalg, derfor kan det kanskje se ut som at det er "hull" i programmet vårt - men vi er åpne 362 dager i året (363 dager når det er skuddår)!
 • Jeg er usikker på om nettkjøpet mitt ble gjennomført, hvordan sjekker jeg?
  - Klikk her, eller send en epost til support@ebillett.no
 • Jeg har ikke skriver tilgjengelig, hvordan får jeg tak i billetter som er kjøpt på nett?
  - Du trenger ikke utskrift. Ta med betalingskortet som billettene er kjøpt med, evt. bare de siste seks sifrene i kortnummeret, så kan du få skrevet ut billettene dine på kinoen, enten på billettautomaten eller i billettsalget. Om du har smarttelefon er det tilstrekkelig å fremvise QR-koden på telefonen.
 • Jeg har gavekort, kan jeg bruke dette til å betale ved nettkjøp?
  - Ja, nyere gavekort med pin-kode kan brukes til å betale ved nettkjøp. Eldre gavekort uten pin-kode, må benyttes i billettsalget i kinoen innen utløpsdato.