Jakten på Blue Iguana

Action / Komedie / Romantikk 1 t. 40 min. 15 år
0818-STILLS-BI-Day16-010816.png
Blue Iguana
Hockeysveis, kuler og en perle av et ran.

Denne anarkistiske thrilleren presenterer en gal, utenom det vanlige London action, komedie samt ekte kjærlighet. Eddie, Paul og Katharine er kule, bekymringsløse karakterer i en verden med absolutt frihet: frihet til å stjele, frihet til å skyte med pistol, frihet til å drepe og frihet til å bli forelsket. Og den samme friheten til aldri å bli skadet, i hvert fall ikke alvorlig.

Bare de dårligste gutta dør. Sam Rockwell og Ben Schwartz spiller to venner som bor i London, hvor deres krumspring aldri har alvorlige konsekvenser. De vrir seg alltid ut av fare, med en sleiv kommentar, et våpen eller et smil. Eddie og Paul er to uskyldige utlendinger, bortsett fra at de ikke er uskyldige i det hele tatt. De er mindre smarte som aldri har grep på noen ting. Den kontrollerende intelligensen i historien er Phoebe Foxs som en den usikre advokaten, Katherine. Hun er alltid et skritt foran spillet, men er hun klar til å bli forelsket?

Hovedrolle spilles av årets Oscar vinner Sam Rockwell. Mest kjent fra sin fabelaktige rolle som politimann i «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri». Samme film vant også Amanda-prisen i år for kategori «Beste utenlandske film».

Originaltittel:
Blue Iguana
Regi:
Hadi Hajaig
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
2018
Skuespillere:
Sam Rockwell
Amanda Donohoe
Ben Schwartz
Frances Barber
Simon Callow
Al Weaver
Phoebe Fox
Peter Ferdinando
Sjanger:
Action / Komedie / Romantikk
Spilletid:
1 t. 40 min.
Nasjonalitet:
England
Aldersgrense med begrunnelse:
15 år
Flere blodige draps- og voldsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.
Produksjonsselskap:
UK Film Studio Productions