BYGDEDYR OG HEIDERSMENN

verdens første animerte musikkalbum!

Etter fullsatt verdenspremiere i Ål kulturhus, ruller «Bygdedyr og Heidersmenn» - verdens første animerte musikkalbum - videre til Krona Kino. Vi kan garantere en unik filmopplevelse og håndhilsing på både tause menns talsmann: Stein Torleif Bjella og tause menns «Trond Viggo Torgersen»: filmskaper og lege, Anders Hesbøl. PS: det er fortsatt noen få eksemplarer igjen av den unike, nummererte DVD-sigarboksen, med Øvre Ål Tidene
 


Om prosjektet:
Gjennom mange år har Anders Hesbøl ved siden av å jobbe som lege, utdannet seg til animatør ved høyskolen i Volda. Han har laget små musikkvideoer for Stein Torleif Bjella, som er blodfan av Hesbøls særegne figurer og teknikk. Hesbøl har nå gått til det skritt å lage en animert utgave av Bjella-klassikeren Heidersmenn og så vidt oss bekjent er det første gang et norsk album får en slik ære.

Bjella syntes resultatet ble så bra at han ville gi ut dette som et fysisk produkt og har derfor pakket 500 Dvd'er i hver sin sigarboks sammen med avisen Øvre Ål-tidende, boksene er nummerert fra 1 - 500 med nummereringen svidd inn i treverket av Bjella himself!

Dørene åpner kl. 19.30, vi byr på kringle og kaffe!

BILLETTER KJØPER DU HER