Maleficent - Mistress of Evil

Eventyr / Familiefilm / Fantasy 1 t. 58 min. 9 år
Maleficent: Mistress of Evil
Payoff Poster Digitial/ Online

Maleficent: Mistress of Evil, er oppfølger til den internasjonale box-office suksessen Maleficent fra 2014. Vi møter igjen Angelina Jolie og Elle Fanning i sine roller som den mørke feen Maleficent og prinsesse Aurora, to velkjente karakterer fra studioets klassiske animasjonsfilm Tornerose, hvis utrolige historie ble gjort levende på det store lerretet i Maleficent. På rollelisten finner vi nå også Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple og Lesley Manville. Maleficent: Mistress of Evil kommer på kinoe over hele landet fra 16. oktober 2019.

Maleficent: Mistress of Evil er et fantasy-eventyr som tar oss flere år etter hendelsene i Maleficent, hvor publikum ble kjent med hendelsen som frøs hjertet til en av Disney sin mest beryktede skurker og drev henne til å kaste en forbannelsen over babyen, Prinsesse Aurora. Filmen fortsetter å utforske det komplekse forholdet mellom feen med de to horn og Aurora, som snart blir dronning, da de i møte med nye fiender må danne nye allianser i kampen for å forsvare sitt rike og dets magiske skapninger. Filmen er regissert av Joachim Rønning, basert på en historie av Linda Woolverton , manuskritet er av Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue & Noah Harpster. Filmen er produsert av Joe Roth, Angelina Jolie og Duncan Henderson, med Matt Smith, Jeff Kirschenbaum og Michael Vieira som produsenter.

Originaltittel:
Maleficent: Mistress of Evil
Regi:
Joachim Rønning
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
2019
Skuespillere:
Angelina Jolie
Juno Temple
Elle Fanning
Michelle Pfeiffer
Sjanger:
Eventyr / Familiefilm / Fantasy
Spilletid:
1 t. 58 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
9 år
Filmen inneholder partier med voldsomme scener, kraftige effekter og truende skikkelser. Den får derfor aldersgrense 9 år.
Produksjonsselskap:
The Walt Disney Company