Viktig info om kino i Coronaens tid

KlovnTheFinal_still.jpg

Torsdag 7. mai kunne vi igjen ønske velkommen på kino! Myndighetene mener det nå er trygt å gå på kino, og vi starter "mykt" med et begrenset program og et begrenset antall billetter til salgs på hver forestilling.

Vi vil de neste ukene tilby en variert filmmeny med flere nye filmer og noen ønskerepriser. Vi vil imidlertid operere med større mellomrom mellom forestillingene, slik at vi sprer besøket så godt som mulig. Det vil derfor være færre forestillinger enn normalt.

Myndighetene har satt et tak på maksimalt 200 pr. arrangement og inntil videre vil det kun selges billetter på nett, og man må registere seg med navn og telefonnummer - dette gjelder også ved salg av billettter i kiosken. Billettsystemet vil velge ut de beste plassene til deg, og systemet sikrer at det vil være minimum én meter til neste gruppe i salen (ett ledig sete på hver side av transaksjonene).

Vi rengjør grundig mellom forestillingene, og alle som skal inn i salen bes bruke håndspritdispensere ved inngangen til salene og utenfor kiosken.

Det er kun tillatt med 5 personer av gangen inne i kiosken, og vi ønsker at det helst ikke betales med kontanter. Bruk kontaktløs betaling hvis du har mulighet!

Sjekk også Kongsberg kommunes samleside med Korona-informasjon