Camorraens barn

Action / Drama / Gangsterfilm 1 t. 45 min. 15 år
Camorraens barn
Camorraens barn
"Camorraens prominente plageånd" Ny Tid

"Camorraens barn" er filmen om hvordan en ungdomsgjeng så sitt snitt til å ta over et helt nabolag fra den lokale mafiaen, da alle deres ledere ble arrestert. Det gikk bra en stund...

Seks gutter raser på scootere gjennom de smale gatene i Sanità-området i Napoli. Nicola og gjengen hans er fryktløse slyngler, alltid på jakt etter penger i likhet med de virkelige gangsterne de ser opp til. De øver på maskingevær-skyting på byens hustak, dealer dop og nøler ikke med å bruke våpen for å kontrollere nabolaget. Nicola øyner plutselig en mulighet for å få guttegjengen for alvor til topps i miljøet og utfordrer en av de gamle bossene. Men, den som regjerer i dag, kan godt være død i morgen. Når så kjæresten gjør at Nicola havner i kryssilden mellom frontene, blir han tvunget til å ta et valg.

Camorra-eksperten Roberto Saviano (Gomorra, 2006) skrev manus etter sin egen bok, sammen med Maurizio Braucci og Claudio Giovannesi. Filmen gir et sjokkerende portrett av en yngre generasjon, som lever i en tilstand av permanent krig.

Originaltittel:
La paranza dei bambini
Regi:
Claudio Giovannesi
Språk:
italiensk
Produksjonsår:
2019
Skuespillere:
Francesco Di Napoli
Artem Tkachuk
Alfredo Turitto
Viviana Aprea
Valentina Vannino
Ciro Vecchione
Ciro Pellecchia
Mattia Piano Del Balzo
Pasquale Marotta
Luca Nacarlo
Carmine Pizzo
Sjanger:
Action / Drama / Gangsterfilm
Spilletid:
1 t. 45 min.
Nasjonalitet:
Italia
Aldersgrense med begrunnelse:
15 år
Enkelte realistiske drapsskildringer gjør at filmen får 15-årsgrense.
Produksjonsselskap:
Palomar, Vision Distribution