Fremad

Eventyr / Animasjon / Familiefilm / Barnefilm 1 t. 42 min. 6 år
Fremad
Fremad Digital Teaser 2 - Kommer på Kino Mars 2020
Bli med på en magisk reise i Disney Pixars "Fremad"

Fremad tar oss med på en begivenhetsrik og farefull reise gjennom en magisk verden sammen med alvebrødrene Iver og Balder.

De to tenåringsbrødrene bor i en forstad til en fantasiverden. En verden ganske lik vår egen, men kun bebodd av alver og andre eventyrlige skapninger som alle med tiden har glemt sine magiske evner.

På Ivers 16-års dag får brødrene en felles gave fra faren som gikk bort før Iver ble født; en tryllestav og en formel som kan bringe faren til i live igjen for én dag. For å lykkes i å trylle fram faren igjen, må guttene legge ut på en helt spesiell reise, med uventede farer og magiske øyeblikk.

Fremad er en hjertevarm, rørende og morsom originalhistorie fra Disney Pixar. Regissert av Dan Scanlon og produsert av Kori Rae, teamet bak Monsteruniversitetet. Fremad kan du se på kino over hele landet fra 6. mars 2020.

Originaltittel:
Onward
Regi:
Dan Scanlon
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
2020
Skuespillere:
Tom Holland
Chris Pratt
Octavia Spencer
Julia Louis-Dreyfus
Sjanger:
Eventyr / Animasjon / Familiefilm / Barnefilm
Spilletid:
1 t. 42 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
6 år
Denne filmen inneholder flere dramatiske scener med kortvarige nifse elementer. Da disse foregår i et tydelig fantasiunivers med humoristiske innslag, får filmen 6-årsgrense.
Produksjonsselskap:
Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures