Palm Springs

Komedie / Fantasy / Romantikk 1 t. 30 min. 12 år
Palm Springs
Palm Springs
Årets store romantiske komedie! Publikumsfavoritten fra Sundance med Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) og Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) i hovedrollene

LIVE LIKE THERE’S NO TOMORROW!

"Laugh-out-loud funny"
MASHABLE

"Samberg and Milioti are great together"
UPROXX

"Sweet, funny, and demented"
INDIEWIRE

Palm Springs er en twisty amerikansk romantisk komedie med Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) og Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) i hovedrollene.

Palm Springs er en smart og tidsriktig oppdatering av Groundhog Day.

Vent, det er noe kjent med denne følelsen av déjà vu
Nyles og Sarah møtes i et bryllup i Palm Springs, og etter en dramatisk kveld som blant annet inkluderer utroskap, episke taler og maskerte menn med pil og bue, blir de fanget i en tidsloop der de opplever den samme dagen om igjen og om igjen og om igjen og om igjen. Etter at sjokket har lagt seg, gjør de to sitt beste for å skape mening i en tilværelse der handlinger ikke har langsiktige konsekvenser, mens de fortsetter å lete etter en vei til morgendagen.

PALM SPRINGS bruker premisset for EN NY DAG TRUER som utgangspunkt for en usedvanlig morsom, sjarmerende og filosofisk komedie. Hovedrolleinnehaverne Andy Samberg og Christin Milioti har en eksepsjonelt god komisk og romantisk kjemi, og fortellingen er full av overraskende twister og oppfinnsomme grep.

Palm Springs åpnet på Sundance Filmfestival til stor begeistring av både publikum og kritikere. En publikumsfavoritt!

Originaltittel:
Palm Springs
Regi:
Max Barbakow
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
2020
Skuespillere:
Andy Samberg
Cristin Milioti
J.K. Simmons
Sjanger:
Komedie / Fantasy / Romantikk
Spilletid:
1 t. 30 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Denne komedien inneholder enkelte lite nærgående seksuelle skildringer. Den inneholder også flere voldsskildringer. Da disse foregår i en humoristisk ramme, får filmen 12-årsgrense.