The FINAL BLOW - Blow Your Heads Of

korona
corona

Blow Your Heads Off - avskjedskonsertene

26 januar 2018 stod Blow Your Heads off på scenen for første gang. Og da startet en av de hyggeligste opplevelsene vi i bandet har opplevd. Vi inviterte med oss lokale Solister på hver konsert. Og vi inviterte etterhvert også med oss ekstra gjesteinstrumentalister i tillegg. Og for en trivelig og flott opplevelse det ble!
Gang på gang! Gøyere og gøyere!
Og når vi også ble møtt av et helt awesome publikum på alle arenaer vi opptrådte, så hevet det spillegleden enda mer.
Det totale antallet gjester vi har fått lov å dele scene med har kommet opp i over 80, en helt strålende gjeng med både gamle og nye bekjentskaper. Og det er gøy å se at nye nettverk har oppstått, og den totale musikkgleden bare øker.

Men, all good things......must end....

Vi skal runde av denne allstarsversjonen av Blow Your Heads off! Vi skal fortsette på et vis, og vi utelukker ikke at dette vellykkede formatet fra 2018-2019-2020 vil gjenoppstå. Men vi ønsker å invitere til en salig feiring av alle de gjestene vi har hatt med oss.
Den 13 og 14 mars 2020 arrangerer vi 2 konserter i Kvinesdal kulturhus der du får møte et stort utvalg av alle solistene på nytt, et utvidet Blow Your Heads off og kanskje endatil en overraskelse eller 2 fra scenen.

Vi har kalt arrangementet for: "The FINAL BLOW"

Vi håper å se deg der!!