Hanne Boel trio

hbnett
HB

Hanne Boel besøker Kvinesdal for første gang!

Danske Hanne Boel har en lang karrière bak seg med flere vellykkede plateutgivelser. Hun debuterte som soloartist i 1988 med albumet Black Wolf og har hatt stor suksess i hele Skandinavia

Alle 13 album har nådd «Topp 20» i Norge – På hennes siste «Boels best» har hun samlet noen av sine største hits. Hun går ikke nostalgisk etter tidligere hits, men nytolker fortid og kombinerer repertoaret med egne og andres låter Hanne har et hjerte for.

Hanne Boel er i gang med innspilling av nytt album. Dette blir hennes første studioalbum på åtte år. Et album med nye låter skrevet av henne selv og innspilt med komp fra gode venner. På livefronten gjør Hanne Boel det hun er best til og elsker mest, nemlig å synge sammen med sine musikere foran et publikum. Målet er å gi publikum en fantastisk opplevelse og litt ettertanke. Publikum kan forvente en kombinasjon av det utprøvde, det nye, soul, bluesy og jazzy – alt det som har gjort Hanne Boel til den artisten hun er i dag. På sin kommende akustiske turné på høsten 2021 spiller hun egne hits fra fortiden så vel som nåtiden.