Filmweb

Karsten og Petra lager teater

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

Skuespillere: Oliver Dahl, Alba Ørbeck-Nilssen
Vennligst vent, laster programmet.

I barnehagen hører Karsten og Petra om et barnehjem i India som ikke har elektrisitet. Barna får en lys idé: De vil samle inn penger til barnehjemmet ved å lage en teaterforestilling om lysnisser som bringer lys i mørket. Nå starter prosessen med å skape manus, sang, dans, kostymer og scenografi. Og best av alt - alle kosedyrene får lov til å være med i teaterforestillingen!

Barn og foreldre jobber iherdig med å få forestillingen klar i tide. Men problemene baller på seg. De behøver et større lokale, og ikke minst, et publikum! Og hva skal de gjøre når følgespotten som Karsten skaffet kortslutter alle lys? Den største utfordringen oppstår når Petra vrikker ankelen sin og ikke kan spille hovedrollen som lysnissemor. Tør Karsten å ta oppgaven på sparket, uten å ha øvd? Heldigvis kommer hjelpen fra uventet hold ...

Publikum mener

Henter stemmer...
0
0 stemmer
 
Sett av hittil
108 015
Basert på Kinotoppen i Norge

Filmfakta

Lengde:  1 t. 21 min. Regi:  Arne Lindtner Næss, Aurora Langaas Gossé Nasjonalitet:  Norge Genre:  Barnefilm / Familiefilm Språk:  norsk Produksjonsår:  2017
Aldersgrense:  Tillatt for alle Begrunnelse:  Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

VELKOMEN TIL STRYN KULTURHUS  - Tinggata 18, 6783 Stryn - Telefon: 57 87 47 65 (08.30-16.00)