Konsert med Bjørn Eidsvåg

Plakatbilde Bjørn Eidsvåg konsert
Plakatbilde Bjørn Eidsvåg konsert

Bjørn Eidsvåg inntar Sirdal i august

I sommer tar Bjørn Eidsvåg med seg en rikholdig katalog med kjente og kjære låter til Sirdal.

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. Tirsdag 25. august besøker han Sirdal og Tonstad for å spille solokonsert.

«Jeg ser stort frem til å spille i Sirdal. Sanger skal presenteres for publikum, gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

Konsert i «Sybjen-hagen», tirsdag 25. august kl. 19.00

Enhet for kultur, Sirdal kommune, håper på godt vær denne sensommerdagen. Konserten blir ute i «Sybjen-hagen» bak rådhuset på Tonstad. Alle må ta med seg egen stol (hagestol/campingstol) eller teppe til å sitte på i hagen. På grunn av smittevern og regler om avstand så skal vi sørge for at plassering av publikum skal være innenfor dette.

Konsertstart er kl. 19.00, men det er lov for publikum å møte opp i hagen fra kl. 18.00. Dersom det blir fint vær, så er det en fin anledning til å nyte denne flotte hagen med alle plantene som er her. Dersom det blir dårlig vær, så flyttes konserten inn i festsalen, Sirdal kulturhus.

Billettpris er kr. 380 og billett kan kjøpes på www.sirdal.kommune.no eller i Informasjonsavdelingen på rådhuset. Har du spørsmål til arrangementet, ta gjerne kontakt med oss på kulturkontoret, telefon 38 37 90 70 / 38 37 90 72