Millie Bobby Brown skal slåss mot drage i ny Netflix-film

Publisert:
Sist oppdatert:

Damsel er en kommende Netflix-film der seksten år gamle Millie Bobby Brown skal slåss mot en drage.

Annonse

Millie Bobby Brown var tolv år gammel da hun slo gjennom med Netflix-serien Stranger Things. Siden den gang har hun produsert og spilt hovedrollen i den enormt sjarmerende Netflix-filmen Enola Holmes, og hun holder seg på strømmetjenesten med sitt neste prosjekt som produsent og skuespiller.

Brown skal spiller hovedrollen i en ny fantasyfilm fra 28 Weeks Later-regissør Juan Carlos Fresnadillo. Filmen handler om en prinsesse som skal ofres til en drage!

Bransjenettstedet Deadline var de første til å skrive om filmen, og de kan fortelle at filmen heter Damsel, og at "Brown skal spille prinsesse Elodie, som tror hun gifter seg med prins Henry, for så å finne ut at hun skal bli ofret til en drage."

Annonse

Filmnettstedet Collider legger til at "historien følger en ung prinsesse som blir gift inn i en rivaliserende kongefamilie, og umiddelbart finner seg i fare når det blir avslørt at hennes nye hjem har en stygg liten hemmelighet - i høstsesongen ofrer riket prinsessene sine til en sulten drage. De beskriver prinsesse Elodie som en jente "hvis uskyld viker for en voldsom krigerånd når hun må kjempe mot en drage som er ute etter å drepe henne."

Dette er Browns andre Netflix-film. Stranger Things sesong 4 er fremdeles i produksjon, og vi vet ikke om Damsel skal spilles inn før eller etter en annen film stjerneskuddet skal produsere, The Girls I've Been, basert på boka med samme navn. Neste gang vi ser henne blir sannsynligvis i kinofilmen Godzilla vs Kong.

Juan Carlos Fresnadillo skal også regissere den kommende live-action-nyinnspillingen av Disneys Sverdet i stenen.

Annonse