Jupiter's Legacy

6 splitter nye serier du burde se denne uka

Publisert:
Sist oppdatert:

Netflix, Disney+, Apple TV+, HBO Nordic og TV 2 Sumo har sluppet nye serier. Få med deg ukas høydepunkter!

Annonse

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy, fra Daredevil-produsenten Stephen S. DeKnight, er en Netflix-serie basert på en tegneserie av Mark Millar. Millar er særlig kjent for skrudde, voldelige og kontroversielle historier om superhelter.

Etter å ha holdt menneskeheten trygg i nesten et århundre må verdens første generasjon med superhelter se til barna sine for å fortsette arven. Spenningen stiger når de unge superheltene, som er sultne på å bevise sin verdi, sliter med å leve opp til foreldrenes legendariske rykte – og krevende personlige standarder.

Annonse

Star Wars: Den gærne gjengen

Star Wars: The Bad Batch/Star Wars: Den gærne gjengen

Animasjonsserien Star Wars: Den gærne gjengen følger en gruppe eksperimentelle kloner som vi først ble kjent med i den siste sesongen av Star Wars: The Clone Wars. Som vi så i Star Wars episode III: Sithene tar hevn, blir klonekrigen brått avsluttet ved at den nylig kronede keiseren gir Ordre 66, som resulterer i at republikkens klonehær henretter alle kvinner, menn og barn i jedi-ordenen.

Det er det én gruppe kloner som ikke finner seg i – de eksperimentelle, genmanipulerte klonene som går under navnet the Bad Batch (eller Den gærne gjengen på norsk). Medlemmene av the Bad Batch har hver sin enestående egenskap som gjør dem til voldsomt effektive soldater, et formidabelt mannskap og et potensielt problem for Imperiet.

Annonse

Mythic Quest sesong 2

Mythic Quest: Raven's Banquet sesong 1

Skaperne av It's Always Sunny in Piladelphia og spillstudioet bak Assassin's Creed har laget denne serien. Mythic Quest er en kontorkomediet om spillstudioet bak "Mythic Quest", et av tidenes mest populære MMORPGer.

Etter å ha sluppet den beste av fjorårets mange videomøte-episoder, er gjengen endelig samlet på kontoret igjen.

Annonse

The Sons of Sam: Ned i mørket

The Sons of Sam: Ned i mørket

Hele verden fulgte jakten på seriemorderen "Son of Sam"på slutten av 1970-tallet, men historien bak en av USAs mest beryktede seriemordere er nær ved å bli glemt.

Mens arrestasjonen av David Berkowitz var slutten på marerittet for mange, er journalisten og forfatteren Maury Terry overbevist om at Berkowitz ikke handlet alene. I flere tiår har hanforsøkt å bevise at nettverket bak mordene var større enn noen hadde forestilt seg – og hans jakt på den sannheten ville til slutt koste ham alt.

Annonse

Pose sesong 3

Pose

Dramaserien Pose, fra skaperne av American Horror Story og Glee, har fått fenomenale anmeldelser. Første sesong foregikk i New York på slutten av åttitallet og fortalte parallelle historier om den latinamerikanske LHBT-undergrunnen, det litterære miljøet og den nyrike Trump-kretsen.

I tredje sesong har handlingen kommet til 1994. Aids-epidemien raser mot nye høyder, og Blanca finner mening ved å jobbe som hjelpepleier ved Roosevelt sykehus sammen med sin nye kjærlighet, Christopher. Men Blancas fortid med en ny pasient fører til en utfordrende situasjon.

Annonse

Burden of Truth sesong 2

Kristin Kreuk i Burden of Truth

En advokat fra storbyen (Kristin Kreuk) flytter hjem for å ta opp en sak mot den lokale stålfabrikken på vegne av flere unge kvinner.

TV 2 Sumo slipper nye sesonger av denne serien hver eneste måned, og nå har Joanna fått jobb i et nytt advokatfirma, skiftet navn og startet et nytt liv. En sak der hun bistår en ung aktivist snur alt på hodet.

Annonse